in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Najbolje aplikacije za uređivanje video sadržaja Tik Toka za iPhone i Android

Najbolje aplikacije za Vašu kreativnost

Koju aplikaciju Tiktokeri koriste za uređivanje svojih videozapisa i koja je najbolja aplikacija za uređivanje Tik Tok-a za iPhone i Android?

Webnet donosi nekoliko dobrih aplikacija za uređivanje videa Tik Toka:

InShot

InShot – koji predstavlja Google Play, jedna je od najboljih besplatnih aplikacija za uređivanje HD video zapisa i izradu video zapisa sa svim funkcijama, rezanjem videozapisa/filma, blura pozadine,  dodavanjem muzike i video efekata. Pomaže vam u stvaranju video zapisa s lakoćom, uređivanju video zapisa za YouTube, Instagram, Tik Tok, Facebook, Messenger, Whatsapp, Twitter itd.

Video Cropper

Trimajte video u bilo kojem omjeru. Snažni proizvođač filmova i pro uređivač video sadržaja za društvene mreže. Najbolja aplikacija za rezanje videozapisa i aplikacija za uređivanje videa.

Vrata zvona

Izrežite ili pretvorite Mp3 audio u Mp4 video pomoću aplikacije Timbre. Timbre je hvaljena aplikacija za uređivanje audio i video datoteka. Omogućava vam rezanje, spajanje i pretvaranje audio ili video datoteka. Najpopularnije opcije programa Timbre su mp3 rezač i mp4 rezač.

Timbre vam omogućuje obavljanje različitih vrsta operacija na vašim audio ili video datotekama.

FilmoraGo

FilmoraGo je prilično moćna aplikacija za uređivanje video zapisa, koja neće označiti vodeni žig ili postaviti vremensko ograničenje za vaš klip.

Dolazi sa profesionalnim alatima za uređivanje, kao što su reprodukcija unazad, podešavanje
po trajanju, urednik za usporeno/brzo kretanje, duplikat, mute, rotiranje, brisanje i još mnogo toga.