in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Kako obrisati PS5 igru koristeći mobilnu aplikaciju?

Instalirajte aplikaciju

Ako već niste, vrijeme je da instalirate PlayStation aplikaciju za Android ili iPhone. Nakon što instalirate aplikaciju, morate se u nju samo logirati s vašim PlayStation korisničkim računom i “linkati” konzolu da biste nastavili.

Imajte samo na umu da PS5 mora biti u “rest” modu i da mora biti spojen na Internet kako biste mogli udaljeno upravljati njime. Ako skroz ugasite PS5, ove funkcionalnosti neće raditi jer aplikacija mora probuditi konzolu kako bi mogla istom upravljati.

Nakon što ste sve napravili, samo stisnite u aplikaciji na “Play” tab u dnu ekrana. Zatim tapnite na ikonicu kotačića u gornjem desnom kutu. Tu ćete vidjeti “Storage” opciju. Ako ne vidite tu opciju, budite sigurni da imate zadnju verziju aplikacije.

Nakon što tapnete na Storage, vidjet ćete listu instaliranih aplikacija. Označite igre koje želite obrisati. Možete označiti jednu ili više igara. Kada ih označite, stisnite na opciju “Delete X Games” i potvrdite operaciju.

Nakon što potvrdite brisanje, kako objašnjava Pcchip, PS5 će se upaliti, obrisati igre koje ste selektirali, te se zatim vratiti u rest mode. Kada obrišete igre, spremljeni podaci o igri se neće obrisati. Obrisat će se samo instalacijske datoteke igre.