in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Amazonov oglas za posao uzburkao tržište kriptovaluta

Velike promjene

Tvrtka Amazon je običnom objavom konkursa za radno mjesto uzburkala tržište kriptovaluta.

Amazon je objavio konkurs za radno mjesto voditelja proizvodnje blokchaina i digitalnih valuta. Kad se pogleda opis zaduženja budućeg djelatnika, mogu se pročitati zanimljivi navodi.

Voditelj proizvodnje morat će imati viziju za razvoj Amazonove strategije za blokchain i digitalne valute, izrađivati dokumente i raditi analize o potrebama kupaca i suradnika, ostvarivati i planirati efektivnu suradnju s ostalim tvrtkama proizvođačima te onima koje se bave dizajnom, marketingom, inženjerstvom te razvojem poslovanja, donositi odluke o prioritetima kad su u pitanju poslovi i značajke u fokusu, arhitektonska poboljšanja i operacijska izvrsnost te pratiti izvršenje projekata i osigurati poštivanje njihovih rokova uz brigu o kvaliteti.

Tvrtka Amazon, bez obzira na to što je objavila spomenuti konkurs, nije službeno potvrdila planove za prihvaćanje plaćanja putem kriptovaluta.

Entuzijasti i svi koji se bave kriptovalutama s oduševljenjem su prenijeli ovu vijest o objavi novog radnog mjesta, a istodobno su se javili neimenovani izvori prema kojima Amazon sigurno kreće prema prihvaćanju bitcoina kao valute za plaćanje.

Bitcoinu je nedavno ponovno porasla vrijednost na 39.000 dolara, ali i druge kriptovalute poput Ethereuma i Dogecoina su imale slične pozitivne trendove.

Amazon u svakom slučaju traži kandidata i budućeg zaposlenika koji razumije kriptovalute, ima viziju i strategiju u kojem bi smjeru tvrtka trebala krenuti po pitanju kriptovaluta te može svoje argumente i planove prezentirati nadređenima, navodi Pcchip.

Gledajući na cjelokupnu ponudu Amazona i njegov ogromni web servis, zaista se može očekivati kako će i ta tvrtka krenuti u smjeru kriptovaluta i tek se treba vidjeti koji su njeni planovi.

Elon Musk je nedavno dao svojevrsni „hint“ kako će Tesla prihvatiti plaćanja u bitcoinu pa nema razloga ne vjerovati da bi i Amazon mogao napraviti sličan potez jer trenutno najpopularnija kriptovaluta izvrsno stoji na tržištu i njena vrijednost ima pozitivne trendove.