in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Apple radi na bežičnom punjaču: Uskoro u prodaji?

Staklena pozadina umjesto metalne

Sljedeći Apple iPad Pro mogao bi da ima staklenu pozadinu, umjesto metalne. Apple bi uveo staklo na poleđini kako bi olakšao uvođenje bežičnog punjača.

Pridružit će im se MagSafe kompanija, kako bi im pomogla u svemu što su zamislili.

“Bloomberg” prenosi da se radi i na iPad Mini uređaju i platformi za bežično punjenje kojoj možda nije potreban direktan kontakt sa uređajem da bi ga napunio.

Izveštaj takođe kaže da Apple može dodati funkciju obrnutog punjenja, gde bi velika baterija tableta mogla bežično da isporučuje napajanje drugom uređaju, kao što su iPhone, Apple Vatch ili AirPods sa bežičnim punjenjem.

Šta je sa naprednom platformom za bežično punjenje?

Opisana je kao bežični punjač koji “radi na veće udaljenosti”, čineći da zvuči kao da uređaj koji se puni ne mora ležati na postolju za punjenje. Na bežičnom punjenju bežičnim putem radilo se godinama, a kompanije poput Ossia-je bile su poznate po razvoju tehnologije, pa čak je i Xiaomi nedavno najavio da radi na nečem sličnom.

Međutim, još uvek je u ranoj fazi, a još uvek nismo vidjeli verzije prilagođene potrošačima. Appleova verzija takođe je navodno udaljena nekoliko godina od spremnosti za prodaju.