in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Euro Truck Simulator 2 konačno dobio službeni multiplayer mod

Testiranje

Skoro deset godina nakon prvog pojavljivanja, Euro Truck Simulator 2 dobiva podršku za mrežni multiplayer, zajedno s mlađim bratom American Truck Simulatorom.

Kad već Farming Simulator ima esports komponentu i kompetitivno djelovanje polja, zašto isto ne bi imali i kamiondžije Euro/American Truck Simulatora? Da se razumijemo, imaju te igre podršku za multiplayer već godinama, ali onu neslužbenu koja se igri dodaje kroz modifikacije. No, sada napokon stiže službena integracija multiplayera, navodi Hcl.hr.

U testiranje je krenuo Convoy mode koji igračima ETS-a 2 i ATS-a omogućuje da zajedno voze u dijeljenom svijetu sa sinhroniziranim prometom, meteorološkim uvjetima i sl. U ovom modu može sudjelovati maksimalno osam igrača i svi igrači mogu voziti istu rutu, odnosno uzeti isti posao prijevoza tereta. A samim time natjecati se ko će do cilja stići prije – ili sa što manje štete.

Convoy je još uvijek u eksperimentalnoj fazi i testiranju te za razliku od drugih community modova za multiplayer ima dosta limitacija. Ne podržava nikakve modove, a svi igrači u multiplayeru moraju imati sve DLC-eve kao i host. No, ako vam to ne smeta, provjerite si upute kako doći do Convoy ažuriranja, pronađite šofersku ekipu i zaputite se negdje podno Hamburga. Autobahnom, naravno.