in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Slučajno ste arhivirali poruku u Gmailu i sad ne znate kako do nje? Slijedite ove upute!

Potrebno nekoliko sekundi

Ikonica za arhiviranje poruka je, bez sumnje, dio Gmaila koji najviše podsjeća na rupu bez dna – jednom kad arhivirate poruku, ona nestane. Na sreću, postoji način kako ih vratiti i za njega vam treba svega nekoliko sekundi.

Arhiviranje poruka služi za čišćenje Inboxa bez brisanja razgovora. Nakon što pritisnete tipku poruka će otići u mapu pod imenom ‘App Mail’ ili ‘Sva pošta’.

Ako odlučite arhivirati poruku, kako prenosi Verge, ona će se vratiti u inbox nakon što na nju neko odgovori. Ako poruku utišate, nećete je vidjeti među porukama, a svi odgovori koje nakon toga primite neće doći u vaš inbox. Jedini način na koji tu poruku možete pronaći je pomoću pretrage.

Kako pronaći i vratiti arhiviranu poruku?

Sve poruke koje ste arhivirali ne odlaze u smeće, što znači da ih možete pronaći unutar Gmaila. Sve što trebate napraviti je kliknuti na oznaku ‘Sva pošta’ ili ‘All Mail’. Ako je želite vratiti u obični Inbox, označite je kvačicom i u traci iznad liste poruka kliknite na ikonicu ‘Premjesti u pristiglu poštu’ ili ‘Move to Inbox’.