in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Viber proširio grupne video pozive: Olakšajte sebi rad od kuće ili online školovanje

Podrška lokalnoj zajednici

Viber je sve bolji, a da je tako potvrđuje i novost koju su danas objavili. Naime, grupne video pozive poboljšat će proširenjem broja sudionika u grupnim video pozivima sve do 30 sudionika. U eri rada od kuće i online školovanja, ovo je svakako za pohvalu.

U želji da pruži podršku lokalnoj zajednici, Viber – jedna od vodećih mobilnih aplikacija za besplatnu i sigurnu komunikaciju, objavio je kako proširuje kapacitet grupnih video poziva na 30 sudionika.

U doba novog normalnog i uzastopnih novih epidemioloških mjera koje su na snazi u cijeloj Europi, proširenje broja sudionika poziva na 30 sudionika je savršeno rješenje za potrebe obrazovanja, konzultacija nakon nastave, rada od kuće i veća obiteljska okupljanja.

„Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka u Hrvatskoj i kako bi ostali relevantni i odgovorili na što više potreba naših korisnika u njihovim svakodnevnim situacijama, neprekidno poboljšavamo našu platformu. Nadamo se kako će kroz najavljeno povećanje kapaciteta naših video poziva ljudi postati još povezaniji i kako će uz Viber još uspješnije surađivati“, rekao je Atanas Raykov, izvršni direktor EMENA regije, Rakuten Vibera.

Kako bi aktivirali grupni video poziv korisnici trebaju:

Pritisnuti tipku „video“ na vrhu ekrana, jednostavno dodati još sudionika u poziv koji je u tijeku ili nazvati već postojeću grupu i odabrati sudionike.

Uživati u druženju s prijateljima, članovima porodice, školskim i poslovnim kolegama.

Ova novost stiže nekoliko sedmica nakon što je Viber uveo novi raspored elemenata na računalima i mobitelima. Funkcija će biti dostupna za Android i iOS operativne sustave te će se moći koristiti na svim platformama.

Kapacitet grupnih poziva će se dodatno širiti tijekom idućih mjeseci.