in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Povratak Doca Ocka u novom Spider-Man filmu: “Nisam u istoj fizičkoj spremi kao prije 17 godina”

Glumac potvrdio povratak

Nakon brojnih glasina i neslužbenih informacija o ulozi Docka Ocka u Spider-Man: No Way Homeu, sada smo dobili službenu potvrdu od glumca koji ga je već utjelovio u Spider-Manu 2, redatelja Sama Raimija.

Već nekoliko mjeseci priča se o ulozi Alfreda Moline u Spider-Man: No Way Homeu. Iako se Sony i Marvel nisu službeno oglasili, ipak je procurilo da su Molinu odabrali u ulozi Otta Octaviusa, no nije bilo poznato je li riječ o novoj interpretaciji poznatog lika ili je posrijedi teorija o više svemira. Brojni fanovi Marvelovog filmskog univerzuma imali su svoja nagađanja, a sada se konačno javio i sam glumac.

Alfred Molina glumio je Doctora Octopusa u Spider-Manu 2 iz 2004. godine. Na kraju tog filma, on je bio poražen i vjerovalo se da je umro. Međutim, Molina je u intervjuu rekao kako to očito nije njegov kraj, a da stvar bude bolja – njegova priča u No Way Homeu započet će upravo nakon te završne scene iz Spider-Mana 2.

“Kada smo snimali film, nikome nismo smjeli išta reći. Bez obzira na to, sve je završilo na internetu. Osobno se mogu opisati kao najgore čuvana tajna u Hollywoodu. Interesantno je bilo vratiti se ulozi koju sam već igrao. Kada sam pitao redatelja Jona Wattsa kako bi se cijela situacija trebala odigrati, jer sam ipak umro, on mi je odgovorio: ‘U ovom univerzumu, nitko zapravo ne umire’”, rekao je.

Molinu je brinulo kako će akcijske scene izgledati zbog njegovih godina jer nije vitalan kao 2004. godine.

“Nisam u istoj fizičkoj spremi kao prije 17 godina. To je činjenica. Bio sam zabrinut oko praktičkih stvari i fizičkog izgleda jer sam ostario, ali Jon Watts me samo upitao: ‘Jesi li vidio što smo napravili s RDJ-om i Samom Jacksonom?’. Ubrzo sam se sjetio da zapravo mehanički krakovi rade sav posao. Ja radim razne pokrete licima i proizvodim opasne zvukove, a krakovi nanose štetu, lome stvari i ubijaju ljude. Bilo je fantastično [snimati]”, iskren je bio Molina.

Alfred Molina nije jedini povratnik u Spider-Manov svijet. Jamie Foxx bi se također trebao vratiti ulozi Electra. Iako ni za njega nema službene potvrde, kako navodic Hcl.hr,  Foxx je na svom Instagram profilu prije nekoliko mjeseci postavio objavu u kojoj je praktički potvrdio dolazak, no ubrzo ju je obrisao. Spider-Man: No Way Home izlazi 17. decembra ove godine, a glavni glumac Tom Holland već je opisao ovaj film kao najambiciozniji MCU projekt na kojem je ikad radio.