in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Horor igra: Poznata i dužina stopala visoke gospođe iz novog Resident Evila

Njezine tri kćeri proganjaju igrače u novoj igri

IGN se kod tvoraca Resident Evil Villagea raspitao za još detalja o visokoj gospođi Dimitrescu i njezine tri kćeri koje će igrače proganjati u novoj igri.

Tvorci novog Resident Evila isprva nisu računali da će internetom odjeknuti fetišizam na lik visoke vampirice Alcine Dimitrescu. No, sretni su što je tako ispalo i sada promocija nadolazećeg Resident Evil Villagea jednostavno ne ide bez nje.

Portal IGN ovoga mjeseca ima ekskluzivnu reportažu nad tom igrom pa su ekipu iz Capcoma jednostavno morali priupitati za neke nove detalje o visokoj gospođi. Od vizualnog redatelja Tomonoria Takanoa tako su doznali dužinu stopala gđe Dimitrescu. Ako vas to zanima, stopala su joj dugačka 44 centimetra, odnosno četiri centimetra duža od trenutnog svjetskog rekorda kod muške osobe.

Fetišizam na stranu, IGN je doznao kako je lik gospođe u početku bio zamišljen kao duh žene. Međutim, iz Capcoma tvrde kako ju u formi duha nikako nisu mogli učiniti dovoljno zastrašujućim protivnikom pa su se odlučili povećati njezin model tako da bude ogromna. I tu je sve krenulo prema hororu kakvoga ćemo vidjeti u konačnoj verziji.

Što se tiče njezinih kćerki, one se zovu Bela, Cassandra i Daniela. Bela je najstarija i najpromišljenija, Cassandra uživa u mučenju, a Daniela je najmlađa i najluđa od trojke. Inicijalno je njihov dom zamišljen kao dvorac sa stotinu vještica koje bi većinom bile gole, ali je Capcom imao poteškoća u realiziranju te ideje pa se odlučio za tri vampirice.

Ipak, sačuvali su dio te ideje pa se njihove vampirice hrane isključivo krvlju muškaraca čija trupla igrač može vidjeti razbacana izvan dvorca.