in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Pozlaćeni iPhone 12 Pro s likovima Bidena i Trumpa, cijena 20.000 dolara

Ruska kompanija Caviar već niz godina izdaje svoje pozlaćene verzije svih popularnijih modela smartphonea, a na red su stigli iPhone 12 Pro telefoni.

Ove godine, Caviar je dodao detalje koji se vežu za protekle izbore u SAD-u, a cijene su i dalje basnoslovno visoke. Pogledajte kakvi su Caviarovi iPhone 12 Pro i 12 Pro Max zlatni modeli od 20,000$ na kojima su Biden i Trump.

Caviarov iPhone 12 Pro ima američku zastavu čiji su detalji izrađeni od zlata, a na sredini poleđine se nalaze zlatni novčići s likom Bidena i Trumpa, te je od komadića zlata napravljen motiv pješčanog sata. Upravo ti komadići zlata idu od jednog novčića prema drugom. Caviar tvrdi da ovi motivi predstavljaju konstantu promjenu svijeta kroz vrijeme, a tako Demokrati i Republikanci mijenjaju svoje pozicije. Inače, kućište Caviarovog iPhonea 12 Pro je izrađeno od titana.

U ponudi su iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max, a ovakvih modela će biti samo 46 što je simbolično jer je toliko predsjednika imao SAD. Ovisi o modelu kojeg uzmete, cijene Caviarovih pozlaćenih predsjedničkih iPhonea će se kretati od 14,900$ do 19,950$, a već se mogu naručiti. Zanimljivo je uvijek kako Caviar pokušava na luksuzan, ali zanimljiv način napraviti vlastite verzije iPhonea i Samsung Galaxy telefona, a ove godine su zaista otišli korak dalje s motivima predsjedničkih izbora u SAD-u. Još je zanimljivije što je kompanija inače iz Rusije.