in

LOLLOL LOVELOVE WTFWTF TUGYTUGY WOWWOW

Anastasia je najbolja prijateljica Kylie Jenner, ponosi se svojim tijelom i bogatstvom

Najbolja drugarica Kylie Jenner, mlada Grkinja koja na društvenim mrežama ima više od šest miliona pratioca poznata je po ogromnom bogatstvu, ali i plastičnim operacijama.

U posljednje vrijeme svi bi da saznaju da li se zaista udala za ljepuškastog srcelomca sa Netflixa.

 

View this post on Instagram

 

filming a crunchwrap supreme vid for yt right now 😋 @savagexfenty #savagexambassador

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on


Anastasia Karanikolaou, poznata i kao Stasi, najbolja je prijateljica Kylie Jenner, i to još od malih nogu. Njih dvije su toliko bliske da se Stasi u jednom trenutku uselila kod Kylie. Doslovno su nerazdvojne, putuju svuda zajedno, od Italije do ostrva Turks i Kaikos, i gdje god da pođu – oblače se isto, piše Standard.co.uk.

 

View this post on Instagram

 

22💕

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Anastasia je model i influenser sa preko šest miliona pratioca na Instagramu i 200.000 na YouTubeu. Ljudima je, izgleda, vrlo zanimljivo da gledaju njene modne kombinacije koje dijeli s njima, da slušaju kako priča o svom životu, a posebno ih intrigiraju njeni video-prilozi u kojima otvoreno govori o plastičnim operacijama koje je imala.

Poslije veze sa australskom rijaliti zvijezdom Harryjem Jowsyjem, u posljednje vrijeme se uveliko šuška da je ona u vezi sa Noom Centineom, američkim glumcem i modelom, za kojim žene širom svijeta gube glavu.

 

View this post on Instagram

 

📸

A post shared by Noah Centineo (@noahcentineoig) on


Kontroverzna plavuša imala je dvije operacije grudi i od tada tvrdi da se toga ne treba da stidi.

I dalje je misterija koliko je zapravo Anastasijino bogatstvo. Ono se samo može naslutititi ako pogledamo njenu novu kuću. Ipak, poznato je da je zbog milionskih pratioca privukla ozbiljne sponzore.

Već je sarađivala s brendovima opreme za plivanje, a priča se uveliko da ona ništa neće objaviti na Twitteru ili Instagramu bez 5.000 dolara. A to se pričalo prije nekoliko godina, tako da je vrlo moguće da je sada cijena njene objave porasla jer ipak – prati je više od šest miliona ljudi. I pitanje je šta će tek biti ubuduće jer Anastasija ima tek 23 godine, piše Standard.co.uk.