in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Stiže novi alat Google Photos, svidjet će se ljubiteljima fotografije

Izdanje aplikacije Google Photos za operativni sistem  Android dobit će novi alat za uređivanje koji će dodati automatske prijedloge temeljene na mašinskom učenju te nekoliko poboljšanih alata.
Najveća pojedinačna promjena u aplikaciji Google Photos je nova kartica Suggestions u meniju za uređivanje fotografija, gdje će biti moguće naći preporuke za fotografiju koju gledate u tom trenutku, kao i automatski namjestiti postavke kao što su osvjetljenje, kontrast i efekti za portret.

Google Photos će vam također pokazati što je sve promijenio i omogućiti vam dodatne promjene, piše Verge. Zasad su dostupni prijedlozi za osnovne zahvate poput poboljšanja fotografije, pojačavanje intenziteta boje i tome slično.

Ali, u Googleu najavljuju kako će ponuda tih opcija biti povećana tijekom nadolazećih mjeseci, počevši od novih izdanja pametnih telefona iz serije Pixel.

Novim interfejsom – koje uz osvjetljenje i kontrast obuhvata također i zasićenje, toplinu, zamućenje i druge efekte – također je lakše podesiti koristeći skrolanje.

Od danas je novi Google Photos dostupan za Android. Nije poznato kad će biti dostupno novo izdanje za iOS.