in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

TikTok izazov Cardi B zbog kojeg su mnogi završili u bolnici

Skakanje, tverkovanje i špaga na kraju samo su neki od dijelova koreografije, nakon koje mnogima nije bilo dobro

Cardi B i Megan thee Stallion ušle su u historiju zahvaljujući pjesmi “WAP”, koja je debitovala na prvom mjestu Billboardove Hot 100 liste.

Uprkos tome što je pjesma naišla na mnoge kritike, njih dvije su je srčano promovisale, a u svemu im je pomogao i TikTok. Jedan od posljednjih izazova na ovoj mreži upravo je WAP izazov, zbog kojeg su mnogi, navode strani mediji, završili i u bolnici.

Sve je počelo kada je koreografiju za pjesmu na TikToku objavio Brian Esperon, 8. avgusta. Izazovu su se priključile i mnoge druge zvijezde, među kojima su Charli D’Amelio i Adison Rai, ali ako pogledate koreografiju, ona je daleko zahtjevnija od onih na koje smo navikli na ovoj mreži, navodi “TeenStar”.

Skakanje, tverkovanje i špaga na kraju samo su neki od dijelova koreografije, nakon koje mnogima nije bilo dobro.

Većina onih koji su pokušali da odrade korake, završili bi u bolnici zbog blažih povreda, kao što je slučaj sa @lib_bbbbbbb koja je izvrnula koljeno i bila priključena na infuziju.

Druga korisnica, @tonkatrace, prošla je „malo bolje“ – kako je rekla, noge su joj u modricama i izvrnula je vrat, ali se bar „osjeća seksi“.

Izazovu se priključila i Cardi B, koja je koreografiju odigrala tokom Instagram livea, ali srećom, nije se povrijedila.