in

LOVELOVE

Procurili prvi detalji šeste sezone serije “Peaky Blinders”: Hoće li se Tommy ubiti?

Priča će se nastaviti tačno tamo gdje je stala – s Tommyjem koji drži pištolj u ruci

Dugoiščekivana šesta sezona serije “Peaky Blinders” odgađana je nekoliko puta, a BBC još uvijek nije objavio zvanični datum izlaska.

Snimanje šeste sezone trebalo je početi u martu 2020. godine, ali ono je usljed pandemije koronavirusa odgođeno. Međutim, postoje nade da će snimanje započeti u sljedećih nekoliko mjeseci.

U jednom od nedavnih intervjua Anthony Byrne (reditelj serije) je otkrio da rade na tome da seriju počnu snimati početkom sljedeće godine, što znači da bi mogla biti odgođena do 2022. godine. Byrne je izjavio kako ovaj plan smatra ostvarivim.

Byrne je otkrio da će priča nastaviti tačno tamo gdje je stala – s Tommyjem koji drži pištolj u ruci.

On je također kazao kako će Tommy uskoro upoznati svog novog neprijatelja, pa samim tim zaključujemo da neće povući obarač u prvoj sceni šeste sezone.

– Imamo sjajnu novu heroinu. Ona je veoma mračna. Nisam u “Bandi” vidio žene kao što je ona. Neću reći ko je, ali hoću da će Tommyju zadati mnogo muke. Ona će ga izazvati na novi način – rekao je on.

– Ta žena dijeli sličnu ideologiju kao Oswald Mosley. Nema pištolj, ali ima ideologiju koja se širi kao virus i opasnija je od bilo čega. Ona je sjajan lik i vrlo brzo naći ćemo glumicu koja će je predstaviti – dodao je Byrne, a fanovi su ostali da se zapitaju – da li će se Tommy zaljubiti u ovu misterioznu ženu kao što je nekada u Grace?