in

LOVELOVE WTFWTF TUGYTUGY WOWWOW

Pogledajte kako danas izgledaju glumci iz serije “Serranosi”

“Porodica Serrano” snimala se od 2003. do 2008. godine, a u BiH je više puta reprizirana

Serija “Serranosi” jedna je od najgledanijih španskih serija, pa je tako veliku popularnost ostvarila i u čitavom svijetu.

“Porodica Serrano” snimala se od 2003. do 2008. godine, a u BiH je više puta reprizirana. Ppublika ju je svaki put iznova s oduševljenjem gledala.

Lucia Serrano mnogima je bila omiljena od svih žena u ovoj porodici, a njen lik tumačila je popularna španska glumica Belen Rueda. Ona danas ima 55 godina i nije se mnogo promijenila, već i sada izgleda veoma lijepo, za šta je u velikoj mjeri zaslužan njen neodoljivi šarm. Inače, ona se pored glume bavila i baletom, a studirala je arhitekturu, i bila model svojevremeno.

Srednji sin Diega Serrana, Guille kojeg je igrao glumac i pjevač Victor Elias sada ima 31 godinu, a obzirom da je kao tinejdžer glumio u seriji, sada se dosta promijenio i mnogi ga ne bi prepoznali.

Njegova ljubav iz serije, slatka Tete, danas ima 30 godina, u međuvremenu se udala i rodila djecu. Glumica Natalia Sanchez danas je dosta posvećena porodici, ali je i sada veoma atraktivna, i svako bi je prepoznao danas na ulici.

Njena sestra iz serije, atraktivna Eva, koju je tumačila Veronica ima 42 godine, i dosta se promijenila i malo ko bi je povezao sa zanosnom Evom koju je igrala.