in

LOVELOVE

Nigerijski dječaci snimili niskobudžetnu verziju trejlera za film Extraction

Kris Hemsvort je ponovo glumio akcionog junaka u ovogodišnjem Netflixovom filmskom hitu Extraction

Kris Hemsvort je ponovo glumio akcionog junaka u ovogodišnjem Netflixovom filmskom hitu Extraction. Ovaj beskompromisni žanrovski film je oduševio filmofile željne dobre akcije, a među njegovim poštovaocima se nalaze i tri talentovana dječaka iz Lagosa.

Oni se predstavljaju kao Ikorudu Bois i sebe na društvenim mrežama opisuju kao „buduće filmadžije“. Ako ste gledali neke od klipova sa njihovog Youtube kanala, ta tvrdnja uopšte ne zvuči nerealno.

Naime, ovi nigerijski dječaci su se specijalizovali za pravljenje niskobudžetnih verzija trejlera i scena poznatih blokbastera.

Ikorudu Bois su do sada snimili svoje verzije trejlera za filmove Loši momci zauvijek i Džumandži: Dobro došli u džunglu, ali čini se da su u svom trejleru od štapa i kanapa za film Extraction prevazišli sami sebe.

Mi nismo jedini koji tako misle. Braća Ruso, producenti filma Extraction, kao i njegova zvijezda Kris Hemsvort, bili su puni hvalospjeva za ono što su ovi dječaci napravili i čak su im obećali mjesto na premijeri drugog dijela filma.