in

LOVELOVE TUGYTUGY

Bizaran oglas serije “Gospodar prstenova”: Tražimo vrlo, vrlo dlakave glumce

Snimat će se na Novom Zelandu

Produkcijska kompanija koja stoji iza serije “Gospodar prstenova” objavila je možda najčudniji oglas za posao ikada. U potrazi su za vrlo, vrlo dlakavim ljudima i onima koji imaju “veoma karakteristične crte lica”, a koji bi trebalo da glume Orke.

Bizarna lista se tu ne prekida. Oni koji imaju izbačenu prednju vilicu, opekotine na licu, duge mršave ekstremitete, izražene jagodice, ožiljke na licu, ožiljke od akni, klempave uši, “loptast” ili interesantan nos, male oči, velike oči, mršavo lice ili im fale kosti.

– U potrazi smo i za onima koji su niži od metar i  viši od dva metra, onima koji imaju karakteristična lica sa mnogo bora, za androgenim muškarcima i ženama, za dlakavim, dlakavim ljudima svih uzrasta i rasa.

– Potrebni su nam i visoki, vitki i graciozni igrači, cirkuski zabavljači koji znaju da žongliraju i hodaju na štakama, široki, opasni bajkeri, ljudi koji imaju evroazijsko poreklo svih uzrasta, kao i crvenokose osobe, bez obzira na godine, veličinu i oblik – navodi se u neobičnom oglasu.

Produkcija serije trebalo bi da počne naredne godine, a emitovat će se na Amazon Prime Video kanalu.

Snimat će se na Novom Zelandu.

Glavnu ulogu u seriji dobio je Ričard Aramajo, najpoznatiji po ulozi mladog Neda Starka u seriji “Igra prestola”. Njemu će se pridružiti i Oven Artur, Nazanin Boniadi, Tom Badž, Morfid Klark, Ismael Kruz Kordova, Ema Horvat, Markela Kavano, Džozef Mavl i drugi…