in

Disney na respiratoru: Srbijanski pjevač snimio spot u stilu Star Warsa

Srbijanski pjevač Marko Bulat, poznat i kao veliki ljubitelj Star Warsa, snimio je spot za pjesmu 31. vek, koju je posvetio svojoj najvećoj SF ljubavi te koja je odmah izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama

Srbijanski pjevač Marko Bulat, poznat i kao veliki ljubitelj Star Warsa, snimio je spot za pjesmu 31. vek, koju je posvetio svojoj najvećoj SF ljubavi te koja je odmah izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Tamošnji mediji prenose kako se Bulat prije nekoliko mjeseci pojavio u filmu Prijelomna točka: Priča o Ratovima zvijezda redatelja Stevana Filipovića, a set je iskoristio i za snimanje spota u stilu Star Warsa.

Ispod snimke stoji disclaimer kako se radi o neprofitnom neslužbenom fan-filmu koji nije namijenjen komercijalnoj uporabi, nego je napravljen isključivo radi zabave. Pjevač je u spotu kostimiran u Dartha Maula u svemirskom kafiću, a video ne prestaje izazivati reakcije na YouTubeu.

“Disney na respiratoru”, “Novi žanr: Star Wars Folk”, “Mislim da sam našao kraj interneta”, “Kad naručiš star wars sa AliExpressa”, “Srbija do galaksije daleko, daleko odavde”, samo su neke od njih.