in

LOLLOL TUGYTUGY

Sina Davida Beckhama ismijavaju na Instagramu nakon što je objavio fotografije sa djevojkom

Najstariji sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama, Brooklyn Beckham, često na Instagramu objavljuje fotografije sa svojom četiri godine starijom djevojkom Nicolom Peltz

Najstariji sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama, Brooklyn Beckham, često na Instagramu objavljuje fotografije sa svojom četiri godine starijom djevojkom Nicolom Peltz.

Sada je objavio cijeli album u kojem se vidi kako su romantično zajedno proveli zalazak sunca na jednoj livadi. “Moj predivni anđeo”, napisao je Beckham u opisu, a ona je u komentare dodala kako je presretna što može iskusiti njegovu ljubav.

No, iako oni tako javno obznanjuju svoje osjećaje, fanovima je sve to smiješno jer je Brooklyn svaku do sad nazivao onom pravom.

Hana Cross, Chloe Moretz, Natalie Ganzhorn i Phoebe Torrance samo su neke od njih, a sve su kroz njegov život prošle u relativno kratkom razdoblju.

Baš zato fanovi u komentarima ostavljaju urnebesne izjave i time pokazuju da ne vjeruju ničemu što on napiše. “Gdje je Hana?”, “Dajem vam još šest mjeseci”, “Bolje je da ništa ne komentiram”, samo su neki od komentara ispod albuma, a slični se nalaze ispod njihovih ostalih zajedničkih.

Prije mjesec dana, Brooklyn je objavio fotografiju gdje ljubi Nicolu i napisao “Obećajem da ću zauvijek biti uz tebe” na što su ga fanovi ismijali.

“Uskoro ćeš je ostaviti, vjeruj mi”, “Da, dok druga ne dođe”, “Svi muškarci kažu isto”, “Ovo je tolika laž”, samo su neki od presmiješnih komentara koji dokazuju da je Brooklyn u očima fanova postao pravi šmeker koji mijenja djevojke kao čarape.