in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ljubav zaustavljena na carini zbog koronavirusa: Pretvarao se da je čistač da bi se vidio sa djevojkom

Mladić je, kako prenose mediji, po slijetanju obukao odijelo slično onom koje nose čistači

Mladi Amerikanac koji je i pored zabrane ulaska stranim državljanima u Njemačku pokušao da se ušunja u zemlju tako što se po izlasku iz aviona pretvarao da je aerodromski čistač, uhvaćen je u pokušaju prevare i vraćen u SAD.

Mladić je, kako prenose mediji, po slijetanju obukao odijelo slično onom koje nose čistači, uzeo prvu kantu i pretvarajući se da radi pokušao da prođe pored carinika kako bi u vrijeme zabrane ulaska strancima zbog epidemije korona virusa mogao da posjeti djevojku.

Policija je saopćila da je muškarac navukao prsluk kakav nose čistači, uzeo dvije vreće smeća u pokušaju da uđe u Njemačku, pošto je stigao na aerodrom u Frankfurt iz Vašingtona.

Međutim, njegov plan je propao kada je jedna službenica primijetila da ne nosi identifikacionu i bezbjednosnu karticu i uz sve ne govori njemački.

Nadležni su alarmirali policiju, koja je potom privela mladića (20). On je priznao da je očajnički želio da vidi djevojku u koju se zaljubio dok je bila na studijama u Americi i da nije mogo da smisli drugačiji način za ulazak u zemlju.

Nije želio da oda identitet djevojke da joj ne bi pravio problem, dodaju mediji, a nakon ispitivanja, a kako je utvrđeno da nema kriminalni dosije, mladi Amerikanac je vraćen u Vašington.