in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

YouTuber poginuo na 25. rođendan,fanovi ne vjeruju što je napisao uz snimku dan prije

Youtube zvijezda Corey La Barrie poginuo je u saobraćajnoj nesreći u nedjelju navečer dok je slavio svoj 25. rođendan

Youtube zvijezda Corey La Barrie poginuo je u saobraćajnoj nesreći u nedjelju navečer dok je slavio svoj 25. rođendan.

Prema TMZ-u, navodni vozač, zvijezda reality showa Ink Master Daniel Silva bit će uhapšen pod optužbom za ubojstvo. Američki tabloid navodi kako se 26-godišnji Silva McLarenom zabio u saobraćajni znak i drvo. La Barrie koji je bio na suvozačkom mjestu u bolnici je proglašen mrtav.


Snimke s društvenih mreža, YouTubera koji je imao gotovo 350 hiljada pretplatnika, na toj platformi prikazuju Coreyja kako pije i pleše u svom domu u Los Angelesu ranije taj dan.

– Srce mi je sada slomljeno, na njegov 25. rođendan… bio je jako pijan i ušao je u automobil s pijanim vozačem. Nema riječi kojima mogu opisati tugu koju osjećam zbog gubitka djeteta- napisala je njegova majka jučer na Instagramu.

Posljednju snimku na YouTubeu Corey je objavio uoči rođendana. Najavio je da bi se s prijateljima i cimerima mogao napiti, a uz video je napisao kako će ga obrisati za 24 sata.

– Ono što je toliko ludo je da je najavio brisanje videa za 24 sata. Mislio je da će doživjeti drugi dan, što je toliko ludo i zastrašujuće, pokazuje da nikad ne znate kad ćete otići ni kad vam je posljednji dan- samo je jedna od reakcija ispod snimke gdje se mnogi opraštaju od njega.