in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Princ Harry zažalio zbog odluke koju je donio: Ne može vjerovati da mu se život okrenuo naopačke

Kensingtonska palača objavila je u martu 2015. godine da Harry napušta vojsku

Princ Harry navodno je prijateljima rekao da “ne može vjerovati” koliko mu se život “okrenuo naopačke” otkad se s porodicom preselio u SAD, piše Daily Mail.

Kazao je kako osjeća da bi bio “bolje zaštićen” od turbulencija s kojima se suočio posljednjih mjeseci da je ostao u vojsci, rekao je izvor blizak Harryju.

Kraljica Elizabeta Harryja je krajem marta oslobodila svih kraljevskih i vojnih dužnosti koje je godinama obnašao kada se odlučio za samostalan život. On sa suprugom Meghan Markle i sinom Archiejem živi u Los Angelesu.

– Harry je prijateljima rekao da mu zaista nedostaje vojska, kao i njegovi činovi koje je imao te drugarstvo i zajedništvo. On još uvijek ne može vjerovati da mu se sve ovo dogodilo. Ne može vjerovati da mu se život okrenuo naopačke. Bio je sretan kad je služio u vojsci, tada je upoznao Meghan i onda mu je život postao sjajan. Ali mislim da nije planirao da stvari postanu baš onakve kakve su sada- otkrio je izvor.

Harry ne krivi Meghan za to što se je željela vratiti u svoju rodnu zemlju, SAD, rekao je izvor, samo smatra da bi bio bolje zaštićen da je još u vojsci.

Kensingtonska palača objavila je u martu 2015. godine da Harry napušta vojsku nakon dvije mirovne misije u Afganistanu tokom desetogodišnje karijere. Princ je tada rekao da se raduje “novom poglavlju” u životu, dodavši da je bio na “raskrižju”, a odlazak je bila “stvarno teška odluka”.