in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Izgubio posao zbog korone pa na lotu dobio 4,8 miliona australskih dolara

Olakšanje o kojem nije mogao da sanja

Mladi otac iz Australije koji je izgubio posao zbog pandemije koronavirusa nedugo zatim je na lotu osvojio 4,8 miliona australskih dolara.

Australac, koji je odlučio da ostane anoniman, pandemija koronavirusa ostavila je u teškoj situaciji: ostao je bez posla, ali mu sreća nije okrenula leđa jer je na lutriji osvojio 4,8 miliona australskih dolara. Dobitak na igri Lott’s Set For Life neće dobiti odjednom, nego će mu se narednih 20 godina mjesečno isplaćivati 10.205 dolara.

– Kad sam shvatio da sam dobio, probudio sam suprugu, a ona je počela da vrišti. Nisam mogao da vjerujem. Bezbroj puta sam provjerio samo da budem siguran. Nismo mogli da spavamo, ostali smo budni cijele noći gledajući televiziju i praveći planove. To je predivan osećaj. Mi smo mlada porodica s bebom, a ovo će nas osigurati do kraja života – ispričao je on za Australian Associated Press.

O njemu je poznato samo to da je u dvadesetim godinama i da živi u Adelejdu. Otkrio je da je zbog pandemije izgubio posao i da mu je ovaj dobitak osigurao finansijsku slobodu o kojoj nije mogao ni da sanja.

– Nedavno sam izgubio posao zbog koronavirusa pa je ovo veliko olakšanje. Bio sam pod velikim stresom, a sad sam presretan. Ovo nam daje potpunu finansijsku slobodu. Mogućnosti su neograničene. To je divan osjećaj, ne mogu biti sretniji. Moja žena već planira da kupi nov auto i novu kuću, i to ne bilo kakvu kuću, nego onakvu o kakvoj smo sanjali – rekao je.