in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Djevojka iz mase viknula Putinu “oženi me” : Negova reakcija će vas iznenadit

Prvog čovjeka Rusije ovaj se prijedlog dojmio više nego što je htio priznati

Premda je 29. februar prošao, mlada Ruskinja odvažila se i zaprosila svojega predsjednika Vladimira Putina dok je bio u službenom posjetu jednoj dječjoj klinici u tom gradu. Ona je iz mase uzviknula: “Oženite me!”

Nije rekao da neće

Putin je na trenutak oklijevao, a onda se okrenuo prema njoj i rekao joj kako je to lijep prijedlog, nakon čega je s njome razmijenio nekoliko rečenica. Predsjednik se potom fotografirao sa stanovnicima Ivanova.

Koliko ga se potez djevojke dojmio Putin je dokazao na konferenciji za novinare, na kojoj se prisjetio toga događaja. Doduše, kazao je kako ne želi govoriti o trivijalnim stvarima, ali da je to ponekad nemoguće izbjeći.

Predsjednik joj se oduvijek sviđa

-Ivanovo je oduvijek bio grad nevjesta, a danas sam i ja dobio odgovarajuću ponudu. Čini mi se da su kamere bile uključene- rekao je Putin i dodao kako će ova hrabra djevojka biti poznata širom zemlje zbog svojega prijedloga.

Mlada Julija kasnije je za medije izjavila kako joj se Vladimir Putin oduvijek sviđa, ali da nije sigurna da će do braka zaista i doći.

-Fotografiju na kojoj je zapisan moj broj telefona sam mu dala, a sada ćemo vidjeti kakav će biti odgovor- kazala je “wannabe” prva dama Rusije.