in

Glumac nakon optužbi za seksualno uznemiravanje: Svi hoće reklamu preko mene

Sara Titer Kaplan (Sarah Tither-Kaplan) i  Toni Gal (Toni Gaal)  su u oktobru prošle godine optužile glumca Džejmsa Franka (James Franco, 41) za neprimjereno seksualno ponašanje prema studentkinjama

Sara Titer Kaplan (Sarah Tither-Kaplan) i  Toni Gal (Toni Gaal)  su u oktobru prošle godine optužile glumca Džejmsa Franka (James Franco, 41) za neprimjereno seksualno ponašanje prema studentkinjama. Rekle su da je iskorišćavao poziciju moći i uticaja koji je nad njima imao.

Glumac je sada odgovorio na optužbe žena koje tvrde da ih je seksualno iskoristio putem svoje glumačke škole “Playhouse West Studio 4” koja je danas zatvorena.

Prema pisanju stranih medija, predao je pisani prigovor na tužbu koju su u oktobru prošle godine podnijele glumice.

-Optužbe koje su iznijele postale su hrana tabloidima, ali su uz to lažne i nemaju pravnog temelja. Podnijete su da bi im donijele što više mogućeg publiciteta. Ova tužba je kulminacija kampanje koja je uništila teško zarađenu i izgrađenu reputaciju poštenog čovjeka- napisao je Franko.

Frankov advokat Majkl Plonsker je objavio da će u pravnoj borbi glumac demantovati sve navode glumica i da će tražiti odštetu od njih i njihovih advokata.