in

Članovi kultnog benda: Prošla je godina dana otkako si nas napustio

Objavljeni rezultati obdukcije i toksikološkog testa pokazali su da je Keith prije smrti konzumirao kokain, alkohol i kodein

Članovi benda The Prodigy su odali počast glavnom pjevaču Keithu Flintu obilježavajući godinu dana od njegove smrti. Keith, koji je bio osnivač i frontmen legendarnog benda, svoj je život oduzeo 4. marta prošle godine u dobi od 49 godina.

Njegovi kolege iz grupe The Prodigy, Liam Howlett i Maxim, objavili su na društvenim mrežama fotografiju prerano preminulog muzičara.


– Prošla je jedna godina otkako si nas napustio. Nedostaješ nam svaki dan, tvoje svjetlo treperi snažno. Uvijek ćeš biti s nama, jer kao što znaš, mi živimo zauvijek- napisali su ispod objave na službenoj stranici benda.

Maxim je kasnije odao počast svom bivšem kolegi iz benda i na svom Instagramu, a ponovno je objavio niz Keithovih fotografija kako ga pamte fanovi iz cijelog svijeta.

 

View this post on Instagram

 

Miss you bro! ❤️

A post shared by Maxim (@maxim) on


– Ne mogu vjerovati da je prošla godina. Volio  sam Keitha još od kada je imao dugu kosu u ranim devedesetim. Ne mogu prestati plakati. Počivaj u miru- pisali su obožavatelji iz cijelog svijeta u komentarima.

Objavljeni rezultati obdukcije i toksikološkog testa pokazali su da je Keith prije smrti konzumirao kokain, alkohol i kodein.