in

LOVELOVE TUGYTUGY

Balaševićeva kćerka nestala s Twittera, danima je napadali zbog videa njenog brata

Balašević pjeva Dno dna, ali ih prima u svoju kuću na slavu- jedna je od komentara razočaranih tviteraša

Beba Balašević, kćerka Đorđa Balaševića, bila je jako popularna među srbijanskim tviterašima, ali je prije nekoliko dana odlučila ugasiti svoj profil. Povlačenje s Twitter scene uslijedilo je nakon što su je danima napadali zbog snimke njenog brata Alekse.

Podsjetimo, Aleksa Balašević na Instagramu je objavio video sa porodične slave na koje su stigli neki političari iz Vučićeve stranke s kojima se mladi Balašević grlio i ljubio. Čim je snimka ugledala svjetlost dana, ekipa na Twitteru je krenula s napadom na Bebu i ustvrdila da su Balaševići licemjeri.

– Balašević pjeva Dno dna, ali ih prima u svoju kuću na slavu- jedna je od komentara razočaranih tviteraša koji nisu mogli vjerovati da je u kuću Balaševića došao neko iz stranke Aleksandra Vučića.

Beba je nakon toga napisala da su to bili gosti njenog brata i da kod njih u kući ne vlada jednoumlje. Nakon nekoliko dana rasprave na Twitteru, obrisala je profil. Na Facebooku je napisala da to nije bio razlog.

– Ne postoji poseban razlog zašto više ne idem na Twitter. Neki lijepi, neki pomalo zastrašujući, neki neočekivani privatni događaji od jeseni utjecali su na moje promjene i to se sigurno dešava svakom s vremena na vrijeme.

Ne, nema nikakve veze Aleksino slikanje s ljudima iz SNS, jer ni to nije ništa novo, hejtanje, komentari, kritike, ništa novo, iskreno. Čak ni to šta ja mislim o tome nisam ni krila, ni njemu a ni u javnosti, to je u mojoj prirodi.

Nemam nikakav jed trenutno prema likovima koji pljuju moju porodicu jer ako me život nečemu naučio onda je to da to nema nikakvog opipljivog značaja… A, ako me tata nečemu naučio onda je to da će mudrovati badavani i silni miševi u boci koji su vidjeli sve iz prikrajka… Ništa se na mapi sijeta nikad zbog toga nije i neće promijeniti. Jedino što bi moglo da se promjeni je moje raspoloženje… A to odavno ne može- napisala je izmeđuostalog Beba na Facebooku.

Zapratite nas na Facebook stranici: Noob.ba