in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Majka je pronašla na stomaku svog sina bizarnu poruku: Napisala ju je vaspitačica u vrtiću, i to markerom

Samohrana majka dvoje djece, radi puno radno vrijeme te ne stigne svakog dana pročitati izvještaj koji joj tete u vrtiću pripreme

Majka Heather Chisum je na stomaku svog sina nakon povratka iz vrtića ugledala poruku napisanu markerom: “Mama, nemam više pelena”. Mlada majka s Floride bila je zgrožena ovom porukom te je fotografiju objavila na Facebooku.

– Jesam li u pravu što me ovo tako razljutilo? Pretjerujem li? Zaista mi treba vaše mišljenje jer mi je teško sama procijeniti, a toliko sam bijesna da vaspitačici imam svašta za izgovoriti- napisala je.

Chisum je samohrana majka dvoje djece, radi puno radno vrijeme te ne stigne svakog dana pročitati izvještaj koji joj tete u vrtiću pripreme. Šokirana je time što je jedan dan kasnila s pelenama, a vaspitačica je odlučila šarati po stomaku njenog sina.

Poruku je pokušala obrisati vlažnim maramicama, no bilo ju je izuzetno teško skinuti.

Naposljetku su reagirali i iz samog vrtića, izvinuli se, a vaspitačici su dali otkaz.

– Svjesni smo incidenta koji se dogodio i jako nam je žao zbog neugodnosti koja je prouzročena porodici. U svakom slučaju ovdje se radi o kršenju profesionalne etike- rekla je direktorica Cindy Carter DeCosta u saopćenju.

Chisum je kazala kako unatoč izvinjenju neće više djecu slati u taj vrtić. Uzet će nekoliko slobodnih dana na poslu i pronaći nego drugo mjesto za svoju djecu.

Zapratite nas na Facebook stranici: Noob.ba