in

WOWWOW

Prelijepa Mostarka osvojila Mont Everest: Modna revija na najvećoj nadmorskoj visini

Mostarka Nataša Borozan već godinama živi u Milanu gdje gradi karijeru modela, a nedavno se na društvenim mrežama pohvalila da je oborila Guinnessov rekord na Mont Everestu

Mostarka Nataša Borozan već godinama živi u Milanu gdje gradi karijeru modela, a nedavno se na društvenim mrežama pohvalila da je oborila Guinnessov rekord na Mont Everestu. Borozan je prošetala pistom na najvišem vrhu svijeta te tako postala prva manekenka iz Bosne i Hercegovine koja oborila takav rekord.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

…softly morning with @c.allalingerie 🤍 . . . #lingerie#women#intimodonna#shooting

Objavu dijeli NATASHA (@natashaborozan_official)

– Novi rekord je oboren. Nakon 11 dana pješačenja bez tuša, pili smo kuhani snijeg, spavali na -30 svake večeri s malo kisika. Nije bilo lako, ali uspjeli smo. Izuzetno sam sretna i ponosna. Cilj ovog modnog događaja je promicanje održive mode i širenje svijesti o klimatskim promjenama. Uspješno smo osigurali mjesto u Guinnessovoj knjizi svjetskih rekorda s modnom revijom na najvećoj nadmorskoj visini na kopnu Mont Everest – napisala je Borozan na društvenim mrežama uz fotografije s Mont Everesta.

 

Modna revija s najvećom nadmorskom visinom na kopnu od 5.644 metra bila je 26. januara 2020. godine, što je jedan od najvećih avanturističkih pothvat u svijetu mode do sad.

Inače, Borozan je do sad nosila revije brojnih svjetskih dizajnera kao što su Michael Kors, Tory Burch, Cavalli, Philipp Plein i druge. Osim toga, Mostarka je nedavno pokrenula i svoj brend ‘Borozan’.

Zapratite nas na Facebook stranici: Noob.ba