in

LOLLOL LOVELOVE WTFWTF TUGYTUGY WOWWOW

Oglasio se otac Meghan Markle: Trebali bi me nagraditi za sve kroz šta sam prošao, izgleda da je sve odbacila samo zbog novca

Thomas Markle otac Meghan Markle nije u kontaktu s kćeri od njenog vjenčanja s Harryjem u maju 2018.

Thomas Markle otac Meghan Markle nije u kontaktu s kćeri od njenog vjenčanja s Harryjem u maju 2018.

Markle, otuđeni otac vojvotkinje, u 90-minutnom dokumentarcu snimljenom prije ‘Megxita’ progovorio je o odnosu s kćerkom i zetom Harryjem.

Prisjetio se svih razgovora s kćeri u posljednje četiri godine koje je detaljno prepričao.

– Došao je trenutak da se odbranim jer moja kći i zet su govorili jako ružno o meni. Nije me više briga što će ko misliti. Moram sebe staviti na prvo mjesto. Oni mi duguju za sve što sam prošao zbog njih. Trebali bi me nagraditi- rekao je 75-godišnji Markle u dokumentarcu.

Meghanin otac je penzionisani majstor rasvjete koji je cijeli radni vijek proveo na filmskim setovima i uveo svoju kćerku u taj svijet. Njihov odnos se narušio kada je paparazzima koji su mu platile odglumio isprobavanje odijela za kraljevsko vjenčanje.

Naposljetku se nije pojavio na vjenčanju jer je nekoliko dana prije doživio srčani udar te su mu doktori rekli da ne može letjeti avionom.

– Kći mi je čak rekla da će se brinuti o meni kada ostarim. Moja starost je došla, vrijeme je da preuzme brigu o tatici- rekao je Markle.

Osvrnuo se i na način na koji je prikazan u medijima.

-Pristao sam na snimanje ovog dokumentarca jer želim da svi znaju da sam pogrešno prikazan. Želim da ovo vide Harry i Meghan i da znaju da je to nepravedno- izjavio je 75-godišnjak.

Dodao je da je o kćerinoj trudnoći saznao preko medija te da je moguće da ju više nikad neće vidjeti.

– Posljednji put kada bi me mogli vidjeti možda bude dok me budu spuštali u zemlji. Trenutno mislim da nisu oduševljeni idejom da se vide ili čuju sa mnom- zaključio je Thomas Markle.

Nakon ‘Megxita’ progovorio je o odluci svoje kćeri i njenog supruga o odstupanju s kraljevskih dužnosti.

– Svaka djevojčica mašta o tome da postane princeza jednoga dana. Moja kćer je dobila tu priliku i sad je odbacila. Izgleda da je sve odbacila samo zbog novca. Osim toga živjeli su u palači od 3 milona dolara koja ima 26 soba i to im nije bilo dovoljno. Stidim se zbog nje i ovo je nevjerojatan potez. Nečuveno je šta rade kraljevskoj porodici- kazao je otac vojvodkinje.