in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nakon susreta sa Jennifer Aniston, Brad Pitt našalio se na račun razvoda s Angelinom Jolie

Na sinoćnjoj dodjeli SAG nagrada

Na sinoćnjoj dodjeli SAG nagrada Brad Pitt je osvojio nagradu u kategoriji najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu ‘Bilo jednom u Hollywoodu’.

Glumac je prilikom primanja nagrade održao duhovit govor u kojem se dotaknuo svog ljubavnog statusa, ali i razvoda od Angeline Jolie.

-Ovo moram dodati na svoj Tinder profil- rekao je Pitt kada se popeo na pozornicu, a njegov je komentar oduševio zvijezde u publici.

Nastavio je sa zahvalama kolegama iz Tarantinovog filma pa se tako zahvalio Leu, Margot Robbie, stopalu Margot Robbie, stopalu Margaret Qualley, stopalu Dakote Fanning- aludirajući na redateljevo često isticanje stopala u filmu.

– Budimo iskreni. Bila je to teška uloga. Tip koji se nadrogira, skine košulju i ne slaže se sa svojom ženom. Bio je to veliki napor. Veliki – rekao je Pitt i nasmijao cijelu dvoranu.

Osim toga, glumac je oduševio društvene mreže svojim prijateljskim susretom s prvom bivšom suprugom Jennifer Aniston. Fotografije bivših supužnika preplavile su internet, a mnogi se nadaju njihovom pomirenju.