in

Po peti put napadnuta samo zato što je drugačija: Pretučena i krvava ostavljena na ulici

Ona je ima traume nakon što je dobila udarac u glavu od kojeg je odmah pala na tlo

Charlie 20-godišnja djevojka je podijelila svoju priču za Mirror.uk.co., jer želi da svi vide što je doživjela, ali i da joj pomognu pronaći napadače. Ona je ima traume nakon što je dobila udarac u glavu od kojeg je odmah pala na tlo. Ostavljena je tako pretučena i krvava da leži na cesti.

-Dobila sam udarac u glavu šakom s leđa i pala sam na tlo, pa sam povrijedila noge i lice. Pokušala sam ustati, ali gurnuli su me opet na pod. Bila su to dva mladića koji su odmah pobjegli. Ostavili su me krvavu i uplašenu- ispričala je Charlie.

Hodala je po gradu oko 1 sat, u subotu. Išla je da se nađe sa prijateljem, ali su ju u tome spriječili napadači.

Pati od napada panike, glavobolja i boji se izaći na ulicu kako ne bi ponovno doživjela ovako nešto. Ovo je peti put da je na neki način napadnuta jer je lezbijka. Jednom je morala na šivanje oka, jednom je imala masnicu na oku, doživjela je nazivanje pogrdnim imenima i udarac.
– Samopouzdanje mi se srušilo, nigdje ne idem sama. Osjećam se dobro samo kod mame. Imam napade panike i anksioznosti pri samoj pomisli hodanja do kuće da neko ne bi saznao gdje živim i napao me u vlastitoj kući – prijetili su mi time. Mislim da se treba ponositi sobom, jer ostajanje kod kuće samo čini još goru situaciju. Pokušala sam se ponašati kao da me to ne dira, ali bojim se. Izgledam i ponašam se kao dječak, ja nemam ništa ženstveno u sebi, ali nisam agresivna, glasna i ne svađam se. Nikada nikome nisam odgovorila- kazala je ona

Njena teta, Natalie Singh (28) pomogla joj je:

– Charlie me nazvala preko video poziva, a kada sam vidjela njeno lice odmah sam otišla po nju. Oči su joj se vrtjele unatrag, nije imala ravnotežu i nije baš bila svjesna svega- prepročava Singh.

Mama, Michelle Storey (47) kaže kako je njena kćer dugo žrtva.

-Smijemo se na verbalne uvrede, ali kada je sama van kuće teško joj je. Je li zaista na kraju dana bitno koje smo seksualne orijentacije? Uvijek se oblačila i ponašala kao dečko, a ja sam to uvijek odobravala jer je to moja kćerka. Važno mi je samo da je sretna i voljena.Važno mi je da svi vide fotografije kako bi se probudila svijest o ovome. Napadati nekoga ko je gay, druge boje kože, vjere je nedopustivo i bolno- kazala je majka

Policija je potvrdila da su u potrazi za napadačima.