in

Počinje snimanje TV serije Gospodar prstenova: Donosimo vam detalje

Iako se detalji novog serijala drži u strogoj tajnosti

O novoj TV serije “Gospodar prstenova” dugo kruži priča da li će se snimiti ili ne, a prethodne glasine da će glumci Robert Aramajo, Ovejn Artur, Ema Horvat i Markela Kavenah dobiti uloge u njoj, dobile su i zvaničnu potvrdu.

Tako će Aramajo, poznat po ulozi mladog Neda Starka u „Igri prijestola“, igrati Beldora u predstojećem ostvarenju.

Vernon Sanders, šef Amazonove sekcije za TV program, kaže da glumce za pojedine glavne uloge tek treba da odaberu, ne želeći pritom da nagovijesti koga eventualno ima u vidu.

Glavni producenti, Džej Di Pejn i Patrik Mek Kej dali su više informacija.

– Nakon opsežne potrage sprovedene širom svijeta, sa zadovoljstvom možemo da predstavimo prvu grupu odličnih glumaca koji će zaigrati u Amazonovoj novoj seriji. Ovi izvanredno talentovani ljudi nisu samo obični glumci već i novi članovi kreativne porodice koja treba da oživi jedan izmaštani svijet i predoči ga publici na najbolji mogući način- izjavio je duo.

Iako se detalji novog serijala drži u strogoj tajnosti, ipak je otkriveno da će se serija baviti i pričom koja prethodi “Družini prstena”.

Na Novom Zelandu, gdje će snimanje serijala, čiji je budžet čitavih milijardu dolara, početi u toku februara, glumci uveliko čitaju scenario.