in

Blizzard navodno radi na Warcraft AR mobilnoj igri

Kada smo nedavno saznali kako Blizzard navodno sprema mobilne verzije svih svojih franšiza, bit ćemo iskreni, nismo ni slutili da bi jedna od takvih igara mogla biti i Warcraft AR (Augmented Reality) igra konceptom slična velikom hitu Pokemon GO.

Kako prenosi Kotaku, Blizzard već neko vrijeme radi na Warcraft mobilnoj igri strukture slične onoj kakvu ima Pokemon GO. Kotaku je navodno razgovarao s nekoliko developera koji su upoznati s Blizzardovim nadolazećim projektima, koji su otkrili kako je u Blizzardu popriličan broj developera koji se igraju na mobilnim uređajima te dobar njih duže vrijeme igra Pokemon GO, zbog čega su i došli na ideju da kreiraju mobilnu Warcraft igru pogonjenu Augmented Reality tehnologijom, koja bi igračima ipak trebala ponuditi mnogo više nego Pokemon GO.

Kakvu nam to Blizzard igru sprema i kako će postojanje iste, ukoliko se pokaže istinitim, utjecati na još uvijek ljutu vojsku PC igrača, koja se još nije smirilia od Diablo debakla s nedavno održanog BlizzCona 2018.

(Good Game)