in

Blizzard objavio trailer za Diablo: Bolje da nisu

Prošlo je dva dana otkad je najavljen Diablo Immortal, a negativne kritike od fanova ovog popularnog serijala ne prestaju dolaziti, bilo da su u pitanju razgovori na Redditu ili na službenim trailerima koje svi mogu pogledati na YouTubeu.

Sam gameplay trailer je do sada primio čak 165 hiljada negativnih ocjena, a samo 8,7 hiljada pozitivnih. Razlog iza tog nezadovoljstva jest taj što će Diablo Immortal stići na tržište kao ekskluziva za Android i iOS uređaje.

Iako je Blizzard Entertainment natuknuo kako tijekom ovog BlizzCona neće predstaviti dugoočekivani Diablo 4, fanovi serijala nisu očekivali ovu ekskluzivu koja je i tokom same najave primila uzvike nezadovoljstva. Također, ovoj cijeloj situaciji nisu pomogle niti optužbe kako Blizzard cenzurira negativne komentare na samu igru.

Diablo Immortal je mobilna MMO akcijska RPG igra čije je vrijeme radnje smješteno između igara Diablo 2: Lord of Destruction i Diablo 3. Igra će stići sa šest likova s različitim sposobnostima, a Blizzard cilja nakon lansiranja redovno ažurirati igru s novim pričama, likovima, nagradama i raznim izazovima. Osim što na igri radi Blizzard Entertainment, u razvoju sudjeluje i NetEase Games – kineska tvrtka koja je radila na naslovima Fantasy Westward Journey, The World i Eternal Arena.