in

Otkriveni detalji Metro Exodus Expansion Passa

Metro Exodus je već neko vrijeme vani. Još od njegovog launcha, u prodaji je dostupan i posebni expansion pass, no sve do danas nismo znali šta od njega možemo očekivati. Puna tri mjeseca nakon izlaska igre, konačno smo saznali i što nam njen expansion pass donosi.

Naime, novi sadržaj za Metro Exodus očekuje nas u periodu od ovoga ljeta pa sve do početka 2020. godine. Tijekom tog perioda, dobit ćemo dva velika DLC-a. Prvi po imenu The Two Colonels, stiže tokom ljeta, a vodi nas natrag u podzemlje, u mrtvi grad Novosibirsk, gdje će glavni protagonist pukovnik Khlebnikov pokušati stići doma taman za Novu godinu. Drugi DLC, Sam’s Story, izaći će početkom 2020. godine, a kao što samo njegovo ime sugerira, igrat ćemo u ulozi američkog marinca smještenog u potpuno novo sandbox okružje Vladivostoka. Njegov zadatak će biti pronaći put natrag za Ameriku, no na tom njegovom putu očekuju ga brojne prijetnje i opasnosti.

Expansion Pass za igru dostupan je u prodaji po cijeni od 24.99 dolara, a iako individualna cijena svakog od DLC-ova za sada nije poznata, za očekivati je da svaki od njih košta 14.99 dolara.

Metro Exodus je trenutno moguće zaigrati na PS4, Xbox One i PC platformama. (goodgame.hr)