in

The Sinking City će imati nekoliko posebnih izdanja, imamo i novih 12 minuta gameplaya

Frogwares i Bigben Games objavili su novu gameplay demonstraciju svoje lovecraftovske detektivske horror avanture The Sinking City, kao i nove detalje o njenim posebnim izdanjima.

Kao što možete vidjeti u novom, 12 minuta dugom videu, The Sinking City bi se najvećim svojim dijelom trebao fokusirati na detektivski aspekt igre, koji se sastoji u istraživanju lokacija, razgovora s osobama od interesa te rješavanja brojnih slučajeva. Sve nam nekako podsjeća na Sherlock Holmes igre, na kojima je radio upravo Frogwares. O kakvoj igri je zapravo riječ, pogledajte ispod.

Kada su u pitanju posebne verzije ovog ostvarenja, saznali smo kako nas pri launchu očekuje njih nekoliko. Pored standardnog izdanja igre i njegove Day One verzije (čije fizičko izdanje sadrži još i Investigation Pack i fizičku mapu Oakmonta), u ponudi nas očekuje i Necronomicon Edition, digitalno izdanje koje donosi rani 48-satni pristup, ranije pomenuti Investigation Pack te The Worshippers of the Necronomicon DLC pack koji se sastoji od dodatna tri side questa.

Zanimljivo je i to da prednarudžbom bilo koje verzije igre, na poklon dobivate i besplatni primjerak igre Sherlock Holmes: The Devils Daughter, Chicago Organ Grinder DLC, dodatni skill point te dinamičku PS4 temu.

Ukoliko ga ne zadesi neka nova odgoda, The Sinking City bi se u prodaji trebao pojaviti 27. juna, a moći ćemo ga zaigrati na PS4, Xbox One i PC platformama. (goodgame.hr)