in

Novi sadržaj i modovi uskoro dolaze u Apex Legends

Nakon što je nejvjerovatnom brzinom skupio desetke miliona igrača, Respawnov besplatni Battle Royale shooter Apex Legends već neko vrijeme je predmet brojnih kritika, od kojih se većina primarno odnosi na nedostatak sadržaja. To je ujedno i jedan od glavnih razloga zašto je popularnost ovog naslova trenutno u padu. Toga su i svjesni i u Respawn Entertainmentu, zbog čega je u pripremi prilična količina novog sadržaja.

Autori Titanfalla i nadolazećeg Star Wars Jedi: Fallen Ordera već neko vrijeme pažljivo slušaju Apex Legends zajednicu, koja još od launcha igre traži solo i duo modove, privatne lobije i skill-based matchmaking. Sudeći prema najnovijim informacijama, sve navedeno bi uskoro trebalo stići u igru, no iz Respawna još uvijek odbijaju otkriti bilo kakve konkretne detalje.

Sav navedeni sadržaj bi u igru trebao stići s početkom Seasona 2, koji počinje u junu, što se opet donekle podudara s ovogodišnjim E3 sajmom, odnosno EA Play 2019 eventom. Možemo li tada možda vidjeti i dolazak igrivih titana? To ćemo tek vidjeti.

Apex Legends trenutno možete zaigrati na PS4, Xbox One i PC platformama. (goodgame.hr)