in

Noir horror Dollhouse na PlayStation 4 dolazi krajem maja

Dollhouse, psihološki horror indie razvojnog tima Creazn Studios, na PlayStation 4 konzolama će se pojaviti krajem idućeg mjeseca. U prodaju stiže 24. maja, a uz službeni datum njegovog izlaska, stigao nam je i novi jezivi trailer koji možete vidjeti ispod.

Za slabije upućene, Dollhouse je noir horror avantura čija je radnja smještena u Hollywood tokom 1950-ih. U njemu igramo u ulozi izvjesne Marie, koja pati od amnezije s jednim jedinim sjećanjem o smrti svoje kćerke. Zbog svega toga, ona će morati zaviriti duboko u svoju svijest i pokušati otkriti što se zapravo dogodilo te kobne noći kada joj je kćerka nastradala.

Osim klasične single player kampanje, Dollhouse će imati i posebni online versus multiplayer mod. Igrači će moći customizirati i nadograđivati svoje likove (ukupno njih 14) s preko 40 posebnih sposobnosti, a mape na kojima će se multiplayer odvijati, bit će proceduralno generirane.

Sve ovo zvuči vrlo obećavajuće, no mogu li SOEDESCO i Craezn Studios donijeti nešto svježe i revolucionarno u horror žanr,  tek ćemo vidjeti. (.goodgame.hr)