in

Bioware na krilima odlične prodaje planira dugoročno razvijati Anthem

Čini se kako se Anthem, uprkos problemima i prosječnim ocjenama prodaje vrlo dobro. Čak štaviše, Anthem je u prošlom mjesecu bio najprodavanija igra na američkom tržištu. Uz to, drži i titule druge najprodavanije igre godine, ali i drugog najuspješnijeg lansiranja za Bioware.

Ako ste ljubitelj ove igre, navedeno za vas znači samo dobre stvari u bližoj, ali i daljoj budućnosti. Finansijska injekcija će naime osigurati da Bioware nastavi naporno raditi na popravljanju postojećeg i razvoju novog sadržaja za igru. To potvrđuju i na svom službenom blogu u kojem su poručili kako pozorno slušaju sve kritike. U skladu s tim, uskoro planiraju promjene u sistemu nagrađivanja i progresije, ali i igrinih performansi i fluidnosti.

Tvrde kako nakon toga planiraju nastaviti igrinu priču, učiniti svijet dinamičnijim te dodavati nove mehanike. Zaključno su zahvalili igračima što su ostali uz igru, ali i dali do znanja kako planiraju dugoročno razvijati Anthem te da najbolje tek dolazi.

Destiny i neke druge igre već su obećavale slične stvari da bi pad baze igrača uzrokovao proizvođače da gotovo u potpunosti napuste podršku za te igre. Hoće li u slučaju Anthema biti drugačije – živi bili pa vidjeli. (hcl.hr)