in

Apex Legends Season 1 počinje danas: Donosimo detalje Battle Passa

Nove velike stvari za Apex Legends su na pomolu i to već od danas! Večeras počinje Year 1, a s njim nas danas očekuje i Battle Pass koji donosi hrpetinu dodatnog sadržaja.

Prva sezona Apex Legendsa koja nosi naziv Wild Frontier startat će večeras te će igrače već pri launchu počastiti brojnim besplatnim nagradama i bonusima. Među tim nagradama očekuje nas i novi igrivi lik – adrenaline junkie Octane. Tu je i dugoočekivani Battle Pass koji će omogućiti igračima da tijekom prve sezone igre osvoje i do 100 nagrada, uključujući i dodatni XP, novog lika, skinove za oružje i još mnogo toga.

Battle Pass će biti dostupan za 950 Apex Coinsa ($9,50), a igrače očekuje i Battle Pass Bundle, koji će koštati 2,800 Apex Coinsa, a koji donosi instantno otključavanje prvih 25 levela Battle Passa. To znači da će svi oni koji kupe Battle Pass odmah moći otključati Lifeline Revolutionary, Mirage Outlaw i Wraith Survivor skinove.

Čak i ukoliko se odmah ne odlučite na kupovinu Battle Passa, igranjem Seasona 1 moći ćete otključati dosta zanimljivog sadržaja. Između ostalog, igranjem ćete moći otključati i jedan od gore spomenutih skinova, kao i pet Apex Packova i 18 skill trackera.

Apex Legends je trenutno moguće zaigrati potpuno besplatno na PS4, Xbox One i PC platformama.