in

Neki igrači odlučili bojkotirati Anthem zbog nedavnih promjena u igri

Jedan korisnik Reddita odlučio je započeti bojkot igranja igre Anthem nakon što je BioWare nedavno implementirao promjene u loot drop sistemu – nešto na što je reagiralo tisuće drugih korisnika tog foruma te popratio veći broj gaming novinara. Svi koji žele podržati ovaj bojkot, on će biti aktivan do 15. marta ove godine.

“Dokažite se. U potpunosti prestanite igrati na sedam dana i onda ćemo vidjeti. Ovakve stvari ne mogu proći nezapaženo od strane investitora, developera i BioWarea!”

Na ovo nezadovoljstvo reagirao je i Chad Robertson iz BioWarea, izjavivši kako su zahvalni na svim povratnim informacijama te da ni sami nisu zadovoljni kako trenutno funkcionira loot drop sistem unutar igre.

Anthem je stigao na tržište 22. marta ove godine gdje je dočekan s raznovrsnim ocjenama od igrača i recenzenata, najviše zbog nedostatka sadržaja, slabe priče i čestih loading sekvenci. U pitanju je akcijska RPG igra koja nudi single-player i co-op elemente u otvorenom svijetu gdje se do četiri igrača u timu mogu boriti protiv raznih neprijatelja i zajedno rješavati misije.