in

Tvorci Duke Nukema najavili su krvavu pucačinu u pokretaču starog Quakea

Ekipa 3D Realmsa možda je ostala u prošlosti, ali čini se kako se tamo dobro snalaze. Njihova nedavna retro pucačina Ion Maiden na Steamu se pojavila prije sedam dana i pokupila je iznimno dobre kritike igrača. Ta je igra koristila Build Engine na kojemu je rađen i Duke Nukem 3D, a sada su u 3D Realmsu došli na novu ideju – napraviti igru u prastarom pokretaču prvog Quakea.

Rezultat je WRATH: Aeon of Ruin kojega su upravo najavili uz pomoć izdavačke kuće 1C Entertainment. Priča ide ovako… Vi ste Outlander i nakon godina plutanja u BEZVREMENSKOM MORU nađete se na obali umirućeg svijeta. Tamo vam neki baja kaže evo ti oružje pa pucaj.

Da ovaj, nema neke pametne priče, ono što trebate znati da je igra inspirirana klasičnim pucačinama kao što su Unreal, Hexen, Blood i već spomenuti Quake.

Na raspolaganju će nam biti devet oružja i deset snažnih artefakata. Leveli će nas provesti hramove, tamnice, kripte i ostala mračna mjesta. Ukupno će biti 15 velikih levela spojenih kroz 3 huba. Osim single-playera naći će se tu još i četveročlani co-op multiplayer, bilo preko interneta ili pak u LAN-u.

Wrath: Aeon of Ruin najavljen je kao PC ekskluziva, a u prodaju će nekad tokom ovoga ljeta.