in

Sony vraća novac nezadovoljnim kupcima Anthema

Čini se kako u Sonyju još jednom rade iznimku te nezadovoljnim korisnicima vraćaju novac za digitalne kupnje s PlayStation trgovine.

Razvojni studio BioWare panično radi na krpanju i balansiranju svoje nove looter shooter igre zvane Anthem.

Ista je imala lansiranje koje blago rečeno nije bilo idilično te je Anthem pokupio loše kritike i od recenzenata i od igrača. Iako vjerojatno postoje neki koji su s Anthemom zadovoljni, na internetuprevladavaju negativni glasovi, kao i obično.

Takvi su na Redditu otkrili kako za Anthem možete dobiti povrat novca na PlayStation 4 konzoli, dakako – ako ste kupili digitalnu verziju igre s PlayStation trgovine.

Ovo inače nije standardna praksa jer u Sonyju imaju vrlo strogu politiku oko vraćanja novcaza kupljene igre. Svojedobno su napravili iznimku za No Man’s Sky zbog lažnog marketinga, a čini se da je i Anthem dovoljno problematičan za to.

Nekoliko se korisnika na Redditu javilo s tvrdnjama da su dobili povrat novca od Sonyja nakon što su obrazložili da im se igra ruši na PlayStation 4 konzoli.

Jedan od korisnika tvrdi da je povrat novca dobio u roku pet minuta, što bi značilo da su u Sonyju upoznati s činjenicom da Anthem ima problema s rušenjem na toj konzoli.