in

Očekuje se nastavak Vampire: The Masqueradea

Prije neke dvije sedmice izdavačka kuća Paradox lansirala je aplikaciju zvanu Tender, koja vam u očitoj parodiji na Tinder traži srodnu dušu pomoću vaše krvne grupe. Sama aplikacija čini se kao uvod u predstavljanje većeg projekta koje je rezervirano za 21. 3. ove godine.

Kako se u tom terminu održava i konvencija proizvođača videoigara, velike su šanse da će Paradox ondje najaviti nešto novo. I to ne bilo što – s obzirom da su od 2015. u vlasništvu serijala Vampire: The Masquerade, šanse su da će oživjeti taj krvavi serijal koji je spavao zadnjih 15 godina.

Ne znamo još radi li se o nastavku Bloodlinesa, preradi ili nekom remasteru, ali u Paradoxu obećavaju najveću najavu otkako firma postoji, što znači da se radi o nečemu vrlo važnome. Iz kratkog isječka koji su nam prikazali čini se kako bi radnja igre ponovno mogla biti smještena u Kaliforniju.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines iz 2004. godine inače se i dan danas smatra ultimativnom RPG igrom na temu vampirizma. Iako je igra svojevremeno bila pravi tehnički nered, fanovi su je popravili i koliko se popraviti mogla te ju svakom prilikom uzdižu u nebesa. (hcl.hr)