in

Najavu Grand Theft Auta VI mogli bismo vidjeti znatno prije nego što smo se nadali

Sada kada je konačno priveo kraju razvoj Red Dead Redemptiona 2, Rockstar će većinu svojih resursa najvjerojatnije usmjeriti prema razvoju Grand Theft Auta VI koji je sasvim izvjesno već neko vrijeme u razvoju, a čiju bismo najavu, ako je vjerovati najnovijim glasinama, mogli vidjeti i prije nego što smo se nadali.

Naime, Rockstar je na svojoj službenoj stranici posvećenoj upražnjenim radnim mjestima objavio veliki broj oglasa u kojima uglavnom traži programere za razvoj novog velikog projekta, koji bi radili na unaprijeđenju postojećih i razvoju novih tehnologija koje će taj projekt koristiti. S obzirom da Rockstar trenutno nema nijedan službeno potvrđen naslov u razvoju, sve nam ovo miriše na GTA VI za next-gen platforme, mada uvijek postoji mogućnost da bi se moglo raditi i o potpuno novom IP-ju.

Naravno, sve su ovo naša nagađanja, no znajući Rockstar, vjerujemo kako već punom parom radi na Grand Theft Autu VI, a neće nas pretjerano iznenaditi ni ukoliko premijernu najavu igre vidimo već na ovogodišnjem E3 sajmu.

(goodgame.hr)