in

Ne očekujte ništa veliko od Blizzarda ove godine

Nakon loših vijesti vezanih za otkaze u Activision Blizzardu, danas su izašle nove informacije o budućim projektima ove popularne izdavačke/developerske ekipe.

Predsjednik Blizzarda, Collister Johnson, danas je rekao kako firma ne planira nikakva velika izdanja za 2019. godinu. ”Očekujemo niže finansijske uspjehe ove godine. 2018. godina je bila dosta dobra zahvaljujući izdavanju  World of Warcraft: Battle for Azeroth, dok za 2019. godinu ne planiramo niti jedan veći projekt” – rekao je Johnson i ostavio dio fanova u nevjerici.

Iako je teško razaznati što bi bio veliki projekt u ovome kontekstu, ono što se zna jest da Blizzard izdaje mobilnu verziju Diabla, a u razvoju su i World of Warcraft Classic te Warcraft 3 Reforged.  Čini se da oni nisu ti veliki naslovi na koje je Johnson implicirao, no očito je da od Diabla 4, koji je bio dio većih glasina u posljednje vrijeme, neće ipak biti ništa ove godine. Više o novim projektima ćemo, stoga, tek saznati na E3 sajmu ove godine ili pak na BlizzConu. (goodgame.hr)