in

Pojavile se nove glasine o Arkham igri, predstavljanje u martu

Nova Arkham igra je, očito, sve realnija. Još smo krajem prošle godine imali konkretnije tragove i službene informacije o tome da se nešto vezano uz Batmana sprema, a ponajviše se najavljivao dolazak Court of Owlsa u predstojeću igru. Iako nemamo neke nove službene informacije o novoj Batman igri pod palicom Warner Bros. Montreala, pojavile su se nove zanimljive glasine.

Naime, prema YouTuberu imena The Flix Fix, tester igre u Warner Brosu podijelio je neke povjerljive i vrijedne informacije o igri na Discordu. Od važnijih, još jednom su se spomenuli The Court of Owls kao glavni antagonisti, koji će napadati ne samo Batmana nego i Bruce Waynea, a u igri će se pojaviti i Jason Todd kao i Nightwing. Gotham će biti veći od San Andreasa u Grand Theft Autu V, postojat će ciklus dana i noći, moći će se igrati sa Batwingom, a postojati će i kooperativno igranje za pojedine misije.

Još je navedeno kako će biti 20 sporednih misija, a igra je u razvoju već dvije godine. Također, uz sve sporedne misije i glavnu priču, nova Arkham igra bi trebala donijeti preko 60 sati igranja. Čak je podijeljena i informacija o tome kada će igra biti predstavljena. Naime, prve službene informacije dobiti ćemo u Game Informeru u martu, dok bi gameplay trebao biti predstavljen na ovogodišnjem E3 sajmu. Ukoliko se u tom broju časopisa ne pojave informacije, možemo sa sigurnošću reći da se radi o lažnim glasinama. No, zasada čekamo službenu potvrdu ili nove dodatne glasine.

Detaljnije informacije možete pogledati u spomenutom videu:

(goodgame.hr)