in

Sedma sezona Fortnitea mogla bi završiti – potresom

S Fortniteom se družite već dovoljno dugo da sigurno znate kako svaka sezona u battle royale modu završava radikalnim transformacijama prostora za igru. To je uostalom pokušaj da se igri da narativna dimenzija, a izuzetak izgleda neće biti ni tekuća, sedma sezona.

Na kraju sedme sezone Fortnitea tako bi se trebala tresti brda – navodno. Naime, Fortnite je prekjučer dobio zakrpu verzije 7.30, a u njezinim su datotekama pronađeni unosi koji sugeriraju mogućnost potresa. Naravno, kako to obično biva, slučaj ipak nije toliko jednostavan. Isti unosi tako referenciraju još neke potencijalne događaje, kojih je podosta – Festivus, Football i The Lunar New Year.

Kako niti jedan od tih događaja još uvijek nije održan, ne preostaje nam ništa drugo nego čekati i vidjeti hoće li od toga biti išta. Možda hoće, možda neće. Čekanje ipak ne bi trebalo biti dugo – proslave lunarne (kineske) nove godine održavaju se 5. 2.pa bismo tada trebali znati radi li se doista o planiranim događajima ili tek ostacima u kodu.

(hcl.hr)