in

Novi trailer za Devil May Cry 5 otkriva nam neke fantastične vijesti

Devil May Cry 5 dobio je novi trailer povodom Tokyo Game Showa i upoznao nas s postavom sporednih likova, uključujući i jednog novog igrivog lika.

Prilikom najave Devil May Cryja 5 bilo je rečeno kako ćemo u igri moći igrati s tri različita lika. Dante i Nero bili su odmah potvrđeni, no trećeg lika prvi put vidimo u novom traileru povodom Tokyo Game Showa. Radi se o potpuno novom liku iz DMC igara, zvanom V, koji je misteriozan i vrlo poetičan tip, a u priču se uklapa kao klijent koji Danteu daje zadatak i tako pokreće zaplet igre.

Naime, u Red Grave Cityju i njegovoj okolici pojavilo se demonsko drvo Qlipoth koje siše krv iz svijeta. Dante se udružuje s Nerom i njegovom pomoćnicom Nico kako bi otkrio zašto se demonsko drvo uopće pojavilo, a u njihovoj avanturi pridružuju im se još dva poznata lika – Trish (iz prvog DMC-a) i Lady (iz trećeg dijela).

U ovom videu imate prilike poslušati ostatak glazbe u Devil May Cryju 5, no ako vam se ne sviđa što čujete, Capcom ima rješenje za to. Ono se zove Deluxe izdanje Devil May Cryja 5 uz koje između ostaloga dolazi 12 pjesama iz prethodne četiri DMC igre. Što se još dobiva u Deluxe izdanju možete vidjeti na kraju gornjeg trailera. Plus, u Deluxe izdanju naći ćete sljedeći crossover: